bg
boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
girl boy
Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame. Rastiemie. Učíme sa. Športujeme. Vyhrávame.
17.10.2024

Viac lásky, menej plastov 2024

Dňa 16.10.2024 sa na našej škole uskutočnila  tvorivá dielňa na tému „Viac lásky, menej plastu“, aby sme i my prispeli k ekologickejším Dušičkám. Žiaci vytvorili krásne prírodné, biologicky rozložiteľné vence len s pomocou prírodného materiálu a jutového špagátu.

Táto výzva nemala za cieľ vybrať  kráľovnú a kráľa vencov. Vo výzve nešlo o to, ktorý veniec bude krajší, lepší alebo väčší. Ekologickej fantázii sa predsa medze nekladú, každý veniec bol  iný a každý vo svojej jedinečnosti krásny, lebo bol vytvorený s láskou k prírode.   

Touto výzvou sme šírili medzi našich žiakov a ich rodiny posolstvo tohtoročných dušičiek, aby sme si s láskou uctili pamiatku našich blízkych a zároveň ochránili prírodu pre budúce generácie.  Každý z nás predsa môže prispieť svojou troškou k ochrane životného prostredia tým, že sa rozhodne pre ekologickejšie alternatívy aj počas sviatkov.

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Kliknutím na tlačidlo "Súhlasím" vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím